Λουκάς Τουρνατζής

Πως θα επιλέξω την κάλυψη υγείας που ταιριάζει σε εμένα και την οικογένεια μου;

Τα τελευταία 4 χρόνια ζούμε ιστορικές ανατροπές στη ζωή μας. Ανασφάλεια στην εργασία, μείωση εισοδημάτων, μείωση συντάξεων και περικοπή των δώρων, κατάρρευση των τιμών των ακινήτων, αύξηση της φορολογίας, δημιουργία του ΕΟΠΥΥ και λειτουργία του με αρκετά προβλήματα και πολλά άλλα.

Όλα αυτά μας κάνουν περισσότερο ανασφαλείς, μας πιέζουν, μας αγχώνουν και μας προβληματίζουν για το μέλλον.

Το μειωμένο εισόδημα εκτός ότι μας αναγκάζει να κάνουμε σημαντικές περικοπές εξόδων, μειώνει επίσης και τις επιλογές μας σε περίπτωση που μας προκύψει κάποιο πρόβλημα.

Μία ξαφνική ασθένεια, ένα χειρουργείο ή κάποιο ατύχημα ίσως έχουν ολέθριες επιπτώσεις στη ζωή μας. Στο παρελθόν συνήθως υπήρχε ικανή αποταμίευση να καλύψει αυτά τα επιπλέον έξοδα νοσηλείας ή ήταν εύκολο να ζητήσουμε δανεικά ή να πάρουμε κάποιο καταναλωτικό δάνειο από τράπεζα. Υπάρχουν σήμερα αυτές οι επιλογές; Τι λέτε;

Σήμερα η μόνη σίγουρη εναλλακτική είναι η ασφάλιση ζωής και υγείας σε μία ασφαλιστική εταιρία. Με ένα μικρό μηνιαίο ποσό μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι αν αρρωστήσουμε, το πρόβλημα μας δε θα είναι να βρούμε τα χρήματα να γίνουμε καλά, αλλά μόνο να επιλέξουμε τον καλύτερο ιατρό, στο καλύτερο νοσοκομείο, με την καλύτερη μέθοδο και σε ανθρώπινες συνθήκες.

Πως θα βρούμε όμως πιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα υγείας για εμάς;

Η λύση είναι να μιλήσουμε με έναν επαγγελματία ασφαλιστικό σύμβουλο, έναν Financial Planner.
O Financial Planner έχει ευρύτερη κατάρτιση, εξειδίκευση σε περισσότερα θέματα και έχει τα εργαλεία (μελέτη Financial Planning) για να δώσει στον πελάτη του την ‘’συνολική εικόνα’’ … τις παροχές των συμβολαίων που ίσως έχει συγκεντρωτικά, τα έσοδα – έξοδα της οικογενείας σε απρόβλεπτες καταστάσεις, τη σωστή εξασφάλιση της ακίνητης – κινητής περιουσίας, το δανεισμό και τις επενδύσεις.

Είναι ο πιο σημαντικός τρόπος με τον οποίο ένα άτομο μπορεί να σιγουρέψει το μέλλον του με τα χρήματα που έχει σήμερα. Με το Financial Planning μπορεί να εξασφαλίσει ότι θα έχει το ποσό των χρημάτων που απαιτείται, τη στιγμή που η ανάγκη θα εμφανιστεί στο μέλλον. Προστασία της οικογενείας και οικονομική εξασφάλιση.

Οι άνθρωποι συνήθως δεν αποτυγχάνουν γιατί ο προγραμματισμός τους απέτυχε, αλλά γιατί απέτυχαν στο να θέσουν πρόγραμμα και να το εφαρμόσουν.

Στο παρελθόν χρειαζόμασταν κάποιον να μας δώσει την πληροφορία. Σήμερα όμως χρειαζόμαστε κάποιον να μας ακούσει, να φιλτράρει τις πληροφορίες και μέσα από τη γνώση και την εμπειρία του, να μας δώσει τη σωστή συμβουλή.

Μόνο με τη βοήθεια ενός επαγγελματία ασφαλιστικού συμβούλου μπορεί κάποιος να διασφαλίσει καλύτερα ότι πολυτιμότερο έχει σήμερα (υγεία, οικογένεια, εισόδημα, περιουσία). Είναι σαν την καλή και αξιόπιστη εγγύηση καλής λειτουργίας του προιόντος.

Επιλέξτε έναν επαγγελματία που θα απαντά άμεσα στις κλήσεις και στα emails σας, δε θα σας πιέζει να λάβετε μία απόφαση και θα σας δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να αποφασίσετε όταν θα είστε εσείς έτοιμοι, να είναι ειλικρινής, αξιόπιστος και εχέμυθος, να σας εξηγεί με απλά κατανοητά λόγια τις απορίες σας και το πιο σημαντικό να αφιερώσει αρκετό χρόνο για να ‘’ακούσει’’ εσάς…

Η επιλογή του ασφαλιστικού συμβούλου είναι τόσο σημαντική όσο και η επιλογή του γιατρού ή του λογιστή μας.

Δεν κάνουν όλες οι λύσεις για όλα τα προβλήματα!!!
Εσείς πώς θα επιλέξετε τη σωστή κάλυψη υγείας για εσάς και την οικογένεια σας;

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: