Λουκάς Τουρνατζής

Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Τον κο Τουρνατζή τον γνώρισα πριν απο 4 χρόνια.
Αρχικά με εντυπωσίασε το γεγονός οτι δεν προσπάθησε να μου “πουλήσει”. Οντας ήδη αρνητικά διακείμενη προς τον κλάδο αντιπαρήλθα της πρώτης εντύπωσης, ωστόσο, το ειλικρινές χαμόγελο, το εύρος γνώσεων και η προθυμία με την οποία επέλυε κάθε απορία μου με κέρδιζαν κάθε λεπτό. Όταν ολοκληρώθηκε το πρώτο συμβόλαιο μου χωρίς να ταλαιπωρηθώ καθόλου και τηρουμένων των χρονικών ορίων για τα οποία είχα εξ’ αρχής ενημερωθεί, συνειδητοποίησα ότι η πολύ καλή εικόνα που αποκόμισα μεταφράζεται και σε πράξεις.
Πλέον ειμαι πεπεισμένη ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και επαγγελματία και χαίρομαι ιδιαίτερα που έχω την τυχη να συνεργάζομαι μαζί του.

Ευγενία Κεμεντζετζίδου

Τον Λουκά Τουρνατζή τον γνωρίζω περίπου 15 χρόνια. Είναι ένας από τους ανθρώπους που ξέρουν να συνδυάζουν το επάγγελμά τους με τις ανθρώπινες σχέσεις. Τον διακρίνει κάτι πολύ σπάνιο και στις μέρες μας και στον επαγγελματικό του χώρο -το ήθος. Προσωπικά τον θεωρώ ως ένα βασικό σύμβουλό μου όχι μόνο σε ζητήματα ασφάλειας και οικονομίας, αλλά γενικότερα σε θέματα κοινωνικά. Με άλλα λόγια ο αγαπητός Λουκάς είναι και ένας οικογενειακός φίλος και συμπαραστάτης.

Μάνος Κοντολέων (www.kontoleon.gr)

Lukas, has been very good and efficient in assisting me with insurance.

I came to Greece quite a few years ago, and was unable to find someone who is able and competent to meet my insurance needs. Luckily i stumbled onto Lukas, who took charge and organised everything with the minimal fuss and minimal bother. This is no easy thing in Greece, let me add. The country is plagued with a bureaucratic mind set which permeates even onto the private sector.

He is available literally 24 hours 7 days and can organise all matters at hand very quickly. I recently needed his help over a medical issue, and though i was being presented with misinformation by a telephone operator, he stepped in and immediately sorted things out as per my insurance policy.

I would heartily recommend him to anyone who is dealing with Greece, in terms of investment issues, insurance issues or anything similar.

George Vasiloppoulos

Οταν πρωτογνωρίζεις τον κο. Τουρνατζή, το χαρακτηριστικό που σε εντυπωσιάζει πριν απ’όλα δεν είναι το ειλικρινές χαμόγελο του, ούτε ο φιλικός τρόπος που σε υποδέχεται ή η εγκαρδιότητα του. Αυτά τα χαρακτηριστικά τα έχει σε πληθώρα κι ως τόσο, εκείνο που σε εντυπωσιάζει αμέσως είναι το ότι ΔΕΝ κάνει καμία προσπάθεια να σου “πουλήσει”.

Βλέπεις από την πρώτη στιγμή ότι είναι εκεί πρώτα για εσένα και μετά για το κέρδος του. Αυτό θέλεις να δεις σαν πελάτης..Αυτό με έκανε να τον εκτιμήσω.. Αυτό με έκανε να γίνω πελάτισσα του. Από εκεί και πέρα, σε όλα τα χρόνια που είμαι πελάτισσα του, δεν έκανα καμία οικονομική κίνηση χωρίς να τον συμβουλευθώ…

Ο κος Τουρνατζής, σαν σύμβουλος είναι πάντα δίπλα σου. Χωρίς την μεσολάβηση γραμματέων και φτιαχτών δικαιολογιών και αναμονής -πάντα στην άλλη άκρη του τηλεφώνου σου. Κι αυτό,  όταν αντιμετωπίζεις δύσκολες στιγμές, είναι το μόνο που ζητάς.

Αρετή Λαφλέρ

Πρίν αρκετά χρόνια-πρέπει να ήταν το ’98,αν δεν με απατά η μνήμη μου-πρωτογνώρισα τον Λουκά. Η οικειότητα που αναπτύχθηκε όλα αυτά τα χρόνια μέ έκανε να τον αποκαλώ Λουκά και όχι κο.Τουρνατζή και ας με παρεξηγήσει.

Σε όλα τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν,αμέσως με εξυπηρέτησε και τον θεωρώ σαν ένα καλό φίλο πλέον,δικό μου και της οικογένειας μου.Πάντα πρόθυμος με ένα αστέρευτο χαμόγελο να σε βοηθήσει σε οτι και αν χρειαστείς,να σε ενημερώσει το γρηγορότερο δυνατό και να σε αντιμετωπίσει σαν ξεχωριστή μονάδα παρά σαν σύνολο.Θα έλεγα οτι είναι παραπάνω από τυχερή η εταιρεία που εργάζεται γιατί με τέτοιους ανθρώπους μόνο μπροστά θα μπορεί να πηγαίνει.

Και όπως λένε και από την άλλη μεριά του Ατλαντικού,οι Αμερικάνοι,να προσέχεις να έχεις πάντα καλό ασφαλιστή και καλό δικηγόρο,τουλάχιστον προσωπικά έχω πολύ καλό ασφαλιστή και τον ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας.

Γιώργος Τσίρμπας

Ό,τι και να πω για αυτόν τον άνθρωπο είναι λίγο….
Από που να πρωτοξεκινήσω να τον χαρακτηρίζω. Από τα χαρακτηριστικά του ως άνθρωπος, ως επαγγελματίας, ως ασφαλιστικός σύμβουλος.

Η συνεργασία μου με τον Λουκά κρατά 10 χρόνια τώρα. Από την πρώτη στιγμή με είχαν εντυπωσιάσει οι γνώσεις του σχετικά με το κλάδο της ασφάλισης. Ποτέ δεν ένιωσα ότι ήθελε να με κοροϊδέψει ή να με ξεγελάσει για δικό του όφελος.

Φυσικά, κάποτε είχαμε και τις εντάσεις μας (κυρίως από δικό μου λάθος και παρεξήγηση), αλλά ακόμα και αυτές θεωρώ πως δυναμώνουν τις σχέσεις των ανθρώπων και τους φέρνουν πιο κοντά ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Πάντα μου δίνει τις βέλτιστες κατευθύνσεις προς όφελός μου. Και μιλάμε για άνθρωπο με όλη τη σημασία της λέξης. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον αναζητήσω και να μην καταφέρω να επικοινωνήσω μαζί του. Αυτή η αμεσότητα στην επικοινωνία θα μπορούσε να τον χαρακτηρίσει ως τον ασφαλιστικό “παιδίατρο/γυναικόλογο” μου.

Αλέξης Μπόνας, Χαλάνδρι

Από την έως τώρα συνεργασία μας με τον κ. Τουρνατζή στον κλάδο ασφάλισης έργων και ακινήτων, προκύπτει ότι ο κ. Τουρνατζής διακρίνεται για την επαγγελματική του επάρκεια, την άμεση ανταπόκριση και αποτελεσματικότητα στο χειρισμό των θεμάτων μας.

Παράσχος Νίκος, Μηχ-Μηχ ΕΜΠ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: