Λουκάς Τουρνατζής

Ασφάλιστρα Υγείας – Πολυτέλεια ή Ανάγκη;

Πότε η “ΕΙΔΗΣΗ” αλλάζει και γίνεται το “ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ της ΖΩΗΣ ΜΑΣ”;

Δεν μπορώ να πληρώσω τα ασφάλιστρα!!!

Είναι τα ασφάλιστρα μίας ιδιωτικής ασφάλειας σήμερα πολυτέλεια ή ανελαστικό έξοδο;

Δε θα γράψω πολλά για αυτό το καθημερινό θέμα συζήτησης με πελάτες μου ή με υποψήφιους πελάτες . Θα σας παραπέμψω απλά στο παρακάτω άρθρο που είναι δημοσιευμένο στο protothema.gr

Είναι η επιστολή μίας μητέρας που είχε την τύχη να νοσηλευτεί το παιδί της για κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας στο νοσοκομείο “Παίδων”.

Διαβάζοντας το θα νιώσετε ότι διαβάζετε μία “είδηση“.

Η μητέρα του παιδιού όμως δεν περιγράφει μία “είδηση“. Περιγράφει ένα βίωμα, την “πιο σημαντική στιγμή της ζωής της και του παιδιού της“.

Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι είναι είδηση γιατί συμβαίνει σε κάποιον άλλο. Αν συμβεί σε εμάς δε θα είναι μία απλή είδηση, αλλά θα είναι το πιο σημαντικό για εμάς και την οικογένεια μας.

Διαβάστε την επιστολή μάνας στον Άδωνη τον υπουργό υγείας, η οποία μιλάει για ένα δωμάτιο φέρετρο στο παίδων και όχι μόνο.

Μετά ας αναρωτηθούμε αν τα 16 ευρώ το μήνα είναι πολλά για να έχουμε την επιλογή να διαλέξουμε τις συνθήκες, τα μέσα και το ιατρικό προσωπικό, ώστε να διατηρήσουμε την αξιοπρέπεια μας όταν η είδηση έχει γίνει ήδη γεγονός. Είναι τόσο πολλά τα 16 ευρώ για το παιδί μας;

 

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: